Breaking News

Saturday, October 16, 2010

Home » , » Facebook Dislike Button | Add On Terbaru FaceMod

Facebook Dislike Button | Add On Terbaru FaceMod

Facebook Dislike Button | Add On Terbaru FaceMod

Facebook/FaceMod Dislike Button adalah add on terbaru yang dibawa oleh The Official FaceMod Dislike Button™.Akhirnya impian aku untuk melihat Facebook mempunyai Dislike Button seperti ini menjadi kenyataan.

Apakah itu FaceMod/Facebook Dislike Button?

Facebook Dislike Button ini bukanlah untuk kita membenci antara satu dengan yang lain.Seperti yang diterangkan oleh laman rasmi FaceMod,Dislike Button yang diperkenalkan untuk Facebook ini adalah seperti “yang” untuk facebook “yin”.Kira macam pelengkap la.

Cara Pasang atau Install FaceMod/Facebook Dislike Button.

Untuk memasang atau install facebook dislike button ini korang boleh dapatkan maklumat lanjut di The Official FaceMod Dislike Button™

So tunggu apa lagi,marilah kita bersama-sama menggunakan facemod dislike button ini untuk mendislike status kawan-kawan kita di facebook.Hahaha

6 comments:

  1. cool..
    tapi dah lama dah ni, cuma yg install je buleh nampak :)
    kiter nak yg sumer buleh nampak!!! hehehehehe :)) baru anggun..

    ReplyDelete
  2. @kiterkitikitu

    tu la ak harap nanti ade la erkk
    pape pown kalo korg rajin share la kt rakan2 lain,ramai ag yg tataw sbnnyer..

    ReplyDelete
  3. lorh.. aku baru tau ade mende ni. thanks yek..

    ReplyDelete
  4. @zulaikha

    welcome dude....harap dapat share dgn kwn2 lain yer :) sharing is caring kn..

    ReplyDelete
  5. haha..ade plak dislike button..
    malangnyer maicher dah deactivate fb skarang ^__^

    ReplyDelete

Designed By