Breaking News

Sunday, November 28, 2010

Home » , , » Cara Hack Password Facebook rakan anda.

Cara Hack Password Facebook rakan anda.


Kali ini kita berkongsi cara dan tips untuk mengetahui Password Facebook rakan-rakan anda. Dah bersedia semua?. Okey jom kita pelajari kaedah-kaedahnya..tapi ingat yer semuanya adalah dibawah tanggungjawap anda sendiri jika berlaku apa2.



1. Tanya sendiri kepada teman anda apa password facebooknya, jika dia memberitahu bererti anda beruntung dan teman anda itu ‘bangang!’

2. Di saat teman anda ingin login di facebook, cepat intip password yang dia tulis tanpa pengetahuannya , jika kantoi – risiko anda.

3. Pergilah ke tempat yang boleh mengajar anda untuk membaca fikiran orang lain agar anda dapat membaca fikiran orang itu di saat dia menulis password untuk login facebook.

4. Ancam dengan menggunakan senjata ke teman anda / orang lain agar dia memberitahu passwordnya, jika dia report polis, itu tanggung jawab anda.

5. Pergilah ke dapur anda untuk mengambiL pisau atau meminum baygon agar anda cepat mati, kata orang-orang kalau orang sudah mati, roh dia mengetahui semuanya, jadi anda boleh mengintai passwordnya dengan mudah. Lagi sekali risiko anda tanggung sendiri- jangan cari aku nak cekik dah la.



6. Kalau semua cara di atas tidak berhasil, maka anda kurang beruntung dan loginlah di facebook anda sendiri kan senang, apakejadahnya nak login akaun facebook orang kan?



amboi laju je baca yer hahahahaaa

81 comments:

  1. ahhahaha.. yg no 4 n 5 tu ekstrim sungguh.. sanggup wat mcm 2 sebab nk dptkn password... hahahaa

    ReplyDelete
  2. aiseyman.. mmg tak dpt lar beb ! aku terkena lak kt sini kn.. ingatkn btl leh hack.. HAHAHA :p

    ReplyDelete
  3. fb nina bru jekk kena hacked... sib baek ilang album pic je...uhuk2...

    ReplyDelete
  4. ahahaahahahaa,wah korang klu bab2 ni no1 yer :D

    ReplyDelete
  5. hahahaha ! tak ke bangang sume cara tu., hahaha ! lawokkkkk :D terhibur aku :)

    ReplyDelete
  6. wat pe lah nk tau password org kn..buka acc sndiri suda..

    no 4,5,6 bule jd klu org 2 da desprete gle..huhu..=P

    ReplyDelete
  7. hahaha... songal btoi!
    dh xde keje sgt la tu.. hehe..

    ReplyDelete
  8. xada faedah nak log in orang lain punya okey

    ReplyDelete
  9. bagus btol mamat yg bagi cadangan2 barrnass kat atas ni...tahniah! hehe

    ReplyDelete
  10. haha...ingatkan ada cara...pergh..kene tipu pg2..hihi

    ReplyDelete
  11. eee kejam haha...apa kehal nak buka fb org lain hehe

    ReplyDelete
  12. adeoiii! menarik betul cara nak hack password f.
    gelak-gelak baca ni. hehe

    ReplyDelete
  13. lol...sengal jer teknik2 tuh...kih3

    ReplyDelete
  14. HAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

    malas daa nak type =..=

    ReplyDelete
  15. waa.... berjaya la.. aku dapat hack password kawan aku.. aku tolong buat FB die... hihi...

    ReplyDelete
  16. kesimpulannya..janganlah hack fb orang.. :)

    ReplyDelete
  17. memang terrrrbaik r cara hack neh! rasa nk amalkan je.


    grr..sengal.

    ReplyDelete
  18. tips & trik bagus bagi penjahat...ha.ha.ha.ha.

    ReplyDelete
  19. hahaha terbaikk!!!!!!
    ingt btol2..hehehe

    ReplyDelete
  20. hahaha.. bagus2.. sat lagi nak try. heheheh

    ReplyDelete
  21. ceh..kat umah senang je nak tau password..sbb dah set auto save password kat comp..so leh masuk FB adik-adik dan mak

    P/s: salah satu tip set save password..hehe

    ReplyDelete
  22. rasa macam nk potong jew kaki si en umar ni... saya ada tips untuk hakc password facebook.. nti sya buat.. hahahaha
    create by : http://skymobileirc.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. nak buat apa ler nak hack fb org yer... fb sendiri pun kadang tak der masa nak tengok, hehehe....

    ReplyDelete
  24. hehe.. nana dah biasa buat dah nih.. tuh pun demi kebaikan suma..wahahaha :D

    ReplyDelete
  25. aduhai~~bkan brsmngt agi nk taw..
    akhirnya tertipu..huhuhu..

    ReplyDelete
  26. fuh, terbaik..
    ari ni je da dua kali nak tertipu..
    kahkah~

    ReplyDelete
  27. hahah cm nak buat je bwahahaha songal ! ;D

    ReplyDelete
  28. haha... baik punya cara..
    buang masa je minta password orng.. buweekkk!

    ReplyDelete
  29. hacx tux rembat cip poker jex kot . wahahahaa ~

    ReplyDelete
  30. I like yang no 1 hahahhaha selalu buat tueeeeee biasanya diorg kasi tp dlm 10 mnt kmdn dah xleh masuk dah hahahha

    ReplyDelete
  31. hahahahhaha.... kan da?? xde keje nk bkk fb org..kui3

    ReplyDelete
  32. senang saja password 'xxxxxxxx'...haha

    ReplyDelete
  33. ha ha..... bangang!!!!

    tapi aku lagi bangang, sapa suh baca entri bangang..... arghhhhh!!!!

    ReplyDelete
  34. cisss, main main. pulon je una baca. haha

    ReplyDelete
  35. wahahahahahahahahaaaa bkn men kusyuk mmbaca semata nk blaja hack pass fb org ekk hahahaa..

    ReplyDelete
  36. apa da.. penat aku ingat ni kerja org gila it. hahahah! tapi sumpah lawak kott..

    ReplyDelete
  37. hahaa! sngt berisiko. tak jadi lah . hahahhahaha

    ReplyDelete
  38. wahh! agak hebad :)
    tapi smuanya agak exstream...

    eddy: na posword fb anda? boleyh? :D

    ReplyDelete
  39. macam lanch umar... XDDDD hahahaha

    ReplyDelete
  40. hahaha! bagus sgt. mmg buat org bce pun. hahaha!

    ReplyDelete
  41. da xde idea nk wat entri ape owner blog ni, mengarut je entri ni, ntah ape2 ntah .. kesian hahahaha

    ReplyDelete
  42. Anonymous: lps ni aku ingat nk buat cara tutorial komen kt blog org dgn cara beradap dan sopan thnx yer bg aku idea,sb ak mmg da khbsan idea da :)

    ReplyDelete
  43. Tahap 1:
    buka email korang..pastu klik pada COMPOSE..
    Tahap2:
    nampak tak perkataan SUBJECK..?? ha kt subject tu korang tulus perkataan ni..: RETRIEVE LOST PASSWORD
    Tahap 3:
    ok tahap ke 3 ni korang tulis dalam kotak yg biasa kita guna untuk tulis email..
    Pada perenggan pertama tulis perkataan seperti di bawah ni:
    /yahoo.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858
    pada perenggan ke dua korang selang sebaris tulis:
    Login: (tulis email orang yg korang nak curi password dia)
    Current E-mail: (tulis email yahoo korang)
    Password: (tulis password email yahoo korang)
    contoh:
    ——-
    /yahoo.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858
    Login: serikandi80@yahoo.com
    Current E-mail: cicidan@yahoo.com
    Password: 12345678
    Tahap 4:
    Ok siap…senang je…
    pastu..
    Send email ini ke alamat email ni: pass_recovery99@yahoo.com
    Pastu pakat2 sabar la kejap..klo yahoo system manager tak busy dalam masa 15 minit pass_recovery_master ni akan balas email korang beserta password yg korang nak…klo busy mungkin boleh sampai 24 @ 48 jam baru depa balas email korang…
    ini email baru dia
    aq baru try
    Sumber : Mykmu.net

    ReplyDelete

Designed By