Breaking News

Saturday, January 8, 2011

Home » » Sponsor post:The Green Hornet in 3D

Sponsor post:The Green Hornet in 3D

Wassup ollss....entry kali ni umar nak promot filem terbaru yang gempak habis la lakonan mantop dari Jay Chou, Seth Rogen dan Cameron Diaz, The Green Hornet...
dan apa yang paling best sekali
sony malaysia ada buat contest yang cam best tuk korang nak tau lebih lanjut click je sini ada contest comfirm la ada hadiah hehee,nak tau hadiah dia apa korang usha la sendiri hehee so jangan la lepaskan peluang yang best ni...




sinopsis:

Following the death of his father, Britt Reid, heir to his father's large company, teams up with his late dad's assistant Kato to become a masked crime fighting team.

Director:

Michel Gondry



'Dengar khabarnya Jay chou akan mengadakan konsert dimalaysia'


P/s: untuk info lebih lanjut mengenai The Green Hornet click sini.
P/ss: Nuffnang pun tengah giat mempromosi movie Green Hornet ni hehee tengok le kat sidebar umar tu ada kat SS tu

10 comments:

  1. wahh cam best je movie nei...nak g tgkla nt...

    ReplyDelete
  2. ;)) mmg tengah tunggu green hornet nih, :D

    ReplyDelete
  3. salam sahabat
    wah baru ya ini,makasih n maaf telat

    ReplyDelete
  4. wach,makasih atas ifonya ya ka..
    mohon koment balik ya..
    makasih.

    ReplyDelete
  5. promosi filem kuat..
    best kot..
    plakon pun hebat2 tu..

    ReplyDelete
  6. hurm,mcm best..ak pun nk tgk gak la..umar,jum!haha

    ReplyDelete
  7. hmm...dah lama tak tengok movie...

    CE follow kamu di sini ya...;)

    ReplyDelete
  8. citer ni best~~
    tapi membe boleh plak tido?
    sabar jela~~

    ReplyDelete

Designed By