Breaking News

Sunday, July 31, 2011

Home » , , » Harry Potter versi illustration anime [picture]

Harry Potter versi illustration anime [picture]


Ada tak kipassusahmati Harry potter kat sini hehe, gua salah sorang kipassusahmati harry potter, ni gua ada jumpa satu poster watak watak dalam harry potter versi illustration anime, ada yang cool dan tak bape nak cool sebab ada watak yang nampak ganas kat movie sekali kat versi illustration anime ni sadis, jambu je muka hehee.....

nak tengok click read more, picture nye gila panjang wo, besar pulak tu..




watak harry giler cool wooo :D baekk punyeer aarr...

4 comments:

Designed By