Breaking News

Thursday, October 13, 2011

Home » , , » blogwalking and blogreader.

blogwalking and blogreader.


hell yeahh mood memang meracau gile babeng la kan hehe,

meh nak cerita apa beza blogwalking and blogreader.

blogwalking is totaly hipo, sekadar nak trafik, harap kunjungan balas.
komen tuk sekadar nak bagitau yang beliau dah datang,
dengan harapan owner blog balas jejak, what the heckk,

and that the reason why gua stop blogwalking hehe.
ada nampak muka gua kat shoutmix lu orang? tak ada kan haa!
haa tapi tu tak bermakna gua tak pergi blog orang.

haa tu la sebab gua nak cite pasal blogreader,
gua sayang blogreader kat blog gua (ada ke kekekekeke)
blogreader adalah user yang membaca article ada dari A sampai Z
komen pun ikhlas.
manakala blogwalking hanya hai, i follow u , u follow i, i singgah, bla33.
baca tajuk je and 2 3 kerat ayat dan ayat yang terakhir k da bye. haha!

motif berblogging??, kalau tanya blogger, macam-macam la jawapannya,
tapi yang jelas nampak, nak feymes je lebih, nak nama,
nak orang komen kat entry, walaupun blog hmm segan la nak cite,
bak kata belog MTT penuh dengan khazanah2 :D ayat terbaik oww!

gua dah tak gila trafik macam dulu dah, ada orang nak baca blog gua
dipersila tak ada sudah, no point la nak trafik sangat,
kejar mengejar ni bala je yang selalu dapat. gua pun guna trick jugak
dapat trafik ni hehe, ni kira advantage gua laa.
jangan la nak jeles plak :D

kbye. selamat hari hari.

pendapat gua je.

p/s: jadi silent reader lagi bagus :)

6 comments:

  1. like ur entry s0 much....huhu....dushhhhhh...dulu saya pun mcm tu...BW kat bl0g lain..pas tu OUT...tinggal LINK...harap balasan...nak kejar follower la sgt kan....alih2, follower je ramai smpi riban2...reader nya kureng....ermmm...apa kes..

    ...baik jd blogreader je...xpun silent reader...

    ReplyDelete
  2. heheh.. same la dlu kenn :D :D

    ReplyDelete
  3. pjaz pun suka jdi silent reader..hehhe,
    blogger rendah diri..hehehe

    nice entry!! :D

    ReplyDelete
  4. saya adalah blogreader...sgt jrg komen..hahaha sbb 2 follower kat blog sy ckit sj...lg 1 kekadang takut nk komen sbb nnt org dtg komen semula kat blog sy..hihihi

    ReplyDelete
  5. @cikpjaz
    hehe rendah diri la kn :D

    @Keyyah

    haha ni namenye bloggerpemalu :D :D

    ReplyDelete
  6. sy pun suka baca artikel awk gak.....:)

    ReplyDelete

Designed By