Breaking News

Monday, October 3, 2011

Home » , , » Chunk & the Gangster kg BTO: Rahsia Botol Kicap.

Chunk & the Gangster kg BTO: Rahsia Botol Kicap.


aku kan dah lama x promot blog org aaa so kali ni aku merajin kan la diri ini yg malas, haa ni pasal blog mangkok kawan aku yang sekor ni, ehh jap korang jangan salah paham dia ni melayu tau bukan tamil aaa, kecik ati dia kang, sebenarnya aku kamcing hooww3 dengan dia,

tapi aku ada satu kemusykilan sikit dengan dia ni, ye la dia ni dari dulu kejenye tak ada lain asyik nak hentak org dengan botol kicap je, aku pun heran la, apa kejadah la mamat sekor ni, aku pun siasat la, sebenarnya aku x siasat pun kebetulan je time tu aku ternampak dia? jeng jengg jeng! alaa biasa la rington suspen macam dalam drama melayu tu, alaa sejak zaman p.ramlee dah ada kan hehee, korang nak tau kenapa?

aaa rupa2nya mamat ni g telan tutup botol kicap tu, yg dia hangin plak konon tudung botol kicap dia hilang? aiyoo! sape yg jadi suspek dia siap la, xda soal tanya kot, tanggg sekali 2 kat dahi ngan botol kicap haihh x paham aku -_____-" tapi yang aku pelik dia x tercekik ke dengan penutup botol kicap tu? k la sampai sini je, sape nak jadi mangsa aku lepas ni sila angkat tangan macam ni ~~~ soley soley..

P/s: lagi satu pangai pelik dia suka tukar2 link n nama blog dia aiyoo -___-" yg paling feymes sekali otomenchunk.blogspot.com otomen hapuskan raksasa zetttttttt! kekekkee

3 comments:

Designed By