Breaking News

Saturday, October 22, 2011

Home » » KL Dancer 1.0

KL Dancer 1.0


Kokokookookkokkkokkokk [bunyik ayam berkoko]
Aaaaghh Bangun pagi.. dengar bunyik alam, bayangkanlah macam mana perasaannya kan..
bangun pagi tak semudah macam lagu kodomo lion,
~bangun pagi gosok gigi saya guna kodomo lion~,

lebih2 lagi bila mimpi yang indah, terbantut dek kerana terpaksa bangun pagi, tapi tu la lumrah hidup, nak hidup dengan sesuap nasik kena la bangun pagi, tapi tak apa ini cerita kemudian,

Nama aku adam, bukan adam af, aku lebih hensem dari dia ok, dah hampir lima tahun aku merempatkan diri di kotaraya yg besar ni, tapi taklah sebesar kotaraya texas kan, aku berkerja di sebuah tempat letak kereta bermeter pada siang hari, pada malam hari aku adalah superhero, aaaa jangan salah paham ini bukan cerita superhero macam batman atau superman, superhero yg aku maksudkan ialah (music rap) dancer,

yehh dancer!! aku seorang dancer,

tapi kat parking lot kat tempat aku keje je la, yahh aku mempracticekan setiap langkah baru, impian aku ialah satu hari nanti aku akan menjadi dancer yg digeruni di bukit bintang, haa nampak minah cam tak betul ni, ini qiqi kawan baik aku, maaflah dalam cite ni tak ada scene cintan - cintan haha. eh meluat la semua cerita nak ada cintan,

qiqi seorang yg macam tomboy tapi dia cakap dia bukan tomboy aaahh lantak dia la, qiqi ni kena hati2 sikit dia ni kaki kelepet.. 2 bulan yang lepas qiqi pernah kelepet ah long bukit mertajam, macam mana dia boleh jadi kawan baik aku pun aku tak tau aahh lantak la...
yang nampak macam psiko ni plak yann ahh ni lagi sewel kaki psiko, nasib baik dia x psiko aku, walaupun kami bertiga ni masing2 macam tak betul maksud aku mereka berdua ni hehe, tapi kami ada satu cita2 iaitu dancer...

[maaflah ye cerita terbantut kat sini nanti aku sambung]

1 comment:

Designed By