Breaking News

Sunday, October 30, 2011

Home » , , » Perlu Cukup Rasa !

Perlu Cukup Rasa !


kakak saya pesan if gaduh ke apa jangan amalkan "clash"
sebab nanti akan jadi habit sampai ke kawen, sebaiknya.
if ada masalah kena bawak bincang, slowtalk,

yeahh i faham masa dalam situasi tu emosi memang tertekan, so
better masing-masing redakan hati yang tengah tak menentu tu,
kalau boleh jangan contact dua tiga hari..

tapi kalau sayang tak sampai 2 3 hari comfirm u'all
akan cari pasangan u'all balik, tu kalau sayang la.

bukan apa dalam keadaan tertekan dan emosi dan amarah!
akan membawa kepada keputusan yang tidak diingini..

apa yang boleh i katakan kat sini apabila
u'all sedar, yang u'all dah ketepikan segala ego
demi dia, maka itulah dia cinta u'all.

halamakk gua dah macam dR.love plak kekekeke..

okbye.. selamat hari raya.

3 comments:

  1. biase la tu kan. gaduh je mntak clash. nnti okey blk. hehe

    ReplyDelete
  2. ye...sokong tu....apa2 hal pun, bawak berbincang...aman damai le...

    ReplyDelete
  3. Angah dr love aa skg fuhhhh ! ;)

    ReplyDelete

Designed By