Breaking News

Friday, December 30, 2011

Home » , , » Tv3 Terlepas Pandang Vokal bukan sekar rupa yang sebenar!

Tv3 Terlepas Pandang Vokal bukan sekar rupa yang sebenar!

Korang tengok tak reality tv show kat Tv3 tu Vokal bukan sekadar rupa (Vokal) mengarut je kan program tu, gua tengok asmidar tu cun je muka, Vokal tah pape je, Vokal bersepah la senang cite, berlambak kat karoke jamban Vokal macam dorang tu, kalau korang nak tengok real punya vokal bukan sekadar rupa yang sebenar tengok bawah ni.... ni baru la betul...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TV3 dah terlepas pandang ni kekekekee...

No comments:

Post a Comment

Designed By