Breaking News

Saturday, September 1, 2012

Home » , , , , » Kenapa ‘Spender’ Lelaki Di jual Dalam Kotak? Perempuan berselerak???

Kenapa ‘Spender’ Lelaki Di jual Dalam Kotak? Perempuan berselerak???

sebenarnya aku tertanya jugak berkenaan isu ni ye la, kalau pergi shopping mall berlonggok je kan hehe, tapi part lelaki bersusun rapi je, haa tapi kita dah memang sedia maklum kan yang wanita ni sangat la kompleks.. hehe so meh kita tengok kenap Kenapa ‘Spender’ Lelaki Dijual Dalam Kotak, Perempuan Berselerak?




Kenapa seluar dalam lelaki biasanya dijual dalam kotak sedangkan panties perempuan pulak selalunya dijual longgok, berlipat atau bergantung?

Hurmm… kenape ye??

Korang nak tau??

Boleh tengok jawapannyer kat bawah….

‘First’ kita tengok macam mana orang perempuan memilih seluar dalam:









Sekarang kita tengok pulak macam mana orang lelaki memilih seluar dalam:



So, tu lah jawapannya… Hehehe…



haa sempoi kan :D

No comments:

Post a Comment

Designed By