Breaking News

Saturday, September 22, 2012

Home » , , , » Preview single Terbaru 'Untuk detik ini' by Ayoun adha.

Preview single Terbaru 'Untuk detik ini' by Ayoun adha.



Dah lama kami tak buat preview single artis tempatan, kali ini kami nak perdengar kan single terbaru dari penyanyi indie tempatan kita, single yg bertajuk "Untuk detik ini" dinyanyikan dengan bersahaja diiringi dengan petikan guitar accoustic, lagu yg berkonsepkan balada ni dinyanyikan oleh ayoun adha penyanyi dari potretband.


sedikit sebanyak info yg kami dapat mengenai lagu ini ialah dimana ia menceritakan tentang apabila kita
terpaksa melepaskan seseorang itu demi untuk melihat dia bahagia gitu, lagu ni dicipta sepenuhnya oleh ayoun adha, anak muda yg berasal dari kajang selangor ini memperjuangkan music indie tempatan.

p/s: lagu ni hanya demo, kalau anda suka beritahu kami dan anda jugak boleh add penyanyi ini dilaman fb miliknya click sini, atau like fanpage band beliau potretband, untuk sebarang show dan event anda jugak boleh hubungi beliau dilaman fb miliknya..

No comments:

Post a Comment

Designed By