Breaking News

Wednesday, November 28, 2012

Home » , » prank paling klakar abad ini, agent insuran dan pengamal ilmu hitam

prank paling klakar abad ini, agent insuran dan pengamal ilmu hitam


ni prank yg paling kelakar la yg aku pernah dengar even panggilan hangit pun tak mampu buat aku gelak kaw2, aku tengok maharalawak pun tak gelak macam aku dengar prank ni haha,

sekadar tuk hiburan je, yg komen komen rakyat youtube tu abai kan je.

No comments:

Post a Comment

Designed By