Breaking News

Monday, February 24, 2014

Home » , , , » Belajar Photography dengan Camerasim

Belajar Photography dengan Camerasim


Minat dengan Camera DSLR? Minat dunia Photography? tapi malas nak usung camera DSLR sana sini? nak belajar DSLR tak ada masa nak practice kan? haa aku ada jalan penyelesaian terbaik tuk korang kehkeh...

nahh terjah je web ni camerasim.com web ni menyediakan simulator DSLR untuk kita belajar dan practice kan, selain dari tu web camerasim juga menyediakan tips dan cara menggunakan DSLR dengan betul, so korang boleh try la tanpa risau shutter count mencanak naik, jimat tenaga dan masa...

Nak lebih cepat mahir korang cuba simulator 3D version hehe, memang havoc laa..

selain dari Computer, korang juga boleh download simulator versi android/iphone boleh la asah lagi skill tu kan, dan yg menariknya mereka sediakan pelbagai info menarik mengenai DSLR hehe..


sekarang ni terlalu banyak kemudahan yg tersedia malas dengan rajin je yg selalu jadi isu, so bagi peminat tegar DSLR korang mesti asah bakat kan, aku percaya setiap photographer pentingkan Quality image.
so kalau korang ada info menarik boleh la jugak share dengan aku... so kita enjoy...

No comments:

Post a Comment

Designed By