Breaking News

Friday, February 14, 2014

Home » , , » Tutorial dan cara Install IDM AKA Internet Download Manager.

Tutorial dan cara Install IDM AKA Internet Download Manager.



Selamat sejahtera, hari ini aku nak share IDM pula, aku yakin mesti ramai kaki downloader kat luar tu yg guna IDM ataupun Internet Download Manager salah satu software terbaik tuk kaki-kaki downloader, selain dari user Friendly tahap Facebook mark zukebak kelajuan dia macam umphhh...

aku jugak tau mesti ramai yg ada masalah dengan Crack dia, betul tak? pada yg tak jumpa lagi solution dia kat sini aku ada penyelesaian dia, untuk version terbaru ni lebih stable dan mantap..


untuk download yg latest version boleh clik disini.
untuk download crack boleh click disini.

satu lagi nasihat aku jangan gatal nak update version la. :)
unless kalau beli yg original. kehkeh..
selamat maju jaya...

How to Crack?

Install IDM 6.19 (above 6.12 can be cracked)
Close all the open IDM windows
Download and Extract Crack
Now Run IDM Crack V16.exe
Select IDM installation folder ( ex : C:\Program Files \Internet Download Manager )
Click Activate button.It will say that IDM activated successfully !
IDM will launch itself after few seconds (Close and Run IDM again if it says it ran as administrator)
Yeah !! it’s cracked already
IDM says it’s a fake serial number ?
This happens when you have used some other cracks or serial keys before.To fix

Run crack again and click Deactivate > Yes
install IObit Unisntaller and uninstall IDM completely. Get IObit Uninstaller Here
IObit uninstaller will let you delete all the files created by IDM from powerful scan.delete all the files
Re-install IDM.
Then run crack again click Activate.

credit to onhax.net

No comments:

Post a Comment

Designed By