Breaking News
Showing posts with label Disclaimer. Show all posts
Showing posts with label Disclaimer. Show all posts

Tuesday, October 1, 2013

Apa salah aku?

apa salah aku? apa salah aku? kau tanya apa salah kau?
apa kau dah tak kenal diri kau? apa salah aku?
diri kau sendiri kau boleh tanya? apa kau dah tak kenal siapa diri kau?

apa salah aku? apa aku dah buat?
apa yg kau dah buat? segala perbuatan dan pilihan kau?
kau boleh tanya?
pada siapa kau patut tanya sebenarnya?
apa aku dah buat? kau rasa siapa yg layak jawap soalan kau ni?
apa aku dah buat? kenapa jadi macam ni? apa salah aku?

jadi demi nak melupakan masalah kau ni,
kau nak memberontak kau nak cuba tunjuk pada satu dunia?
kau silap? kau ingat ada org yg akan hulurkan tangan,
kau ingat ada org yg akan suluhkan jalan?
kau berharap pada siapa? siapa yg kau rasa mampu?

Read more ...

Sunday, December 26, 2010

Disclaimer


as-salam, atas-atas sebab yang aku rasa tak perlu la diperhebahkan dengan pulak kehadiran si ju-on yang menyerang aku kononnya aku mencurik harta intelek heeh tak paham aku... org melayu memang pantang tengok sesama melayu maju. aku cuma share lawak dan sedikit tips-tips dan info yang sumbernya selalu aku amek kat google,yahoo,dan forum-forum kalau tips pulak aku selalu ambik kat blog neo dan maribinablog kalau tips dari maribinablog and neo aku mmg bagi backlink kat diorang sebab memag sah-sah diorang penulis asal..kalau lawak aku memang tak letak backlink sebab diorang pun tak tau mana dioarang dapat lawak tu,kalau ada sape-sape yang rasa salah 1 entry dalam blog aku ni dia punya tunjukkan fakta dan aku akan remove serta merta dan sila emelkan kat aku hajimee88@yahoo.com dan lagi satu aku nak bagitau aku share info dan lawak-lawak bukan amek personal entry orang..tu pun leh jadi isu.. apa-apa pun aku sangat hargai pada pengunjung dan supporter aku berblogging bukan sebab nak glamer atau duit,kalau aku nak glamer da lama aku letak picture-picture aku kat sini... harap sume dapat la apa yang aku nak sampaikan ni yer wslm......
Read more ...
Designed By