Breaking News

Monday, December 31, 2012

Home » , , » Trick - Photo Zoom For Facebook. cara mudah view gambar

Trick - Photo Zoom For Facebook. cara mudah view gambar


sejak 2 3 menjak ni aku jarang-jarang ada kelapangan nak meng'update blog ni, maklum la sejak bergelar tan sri ni memang bizi je bhahahaha.. melampau kan,

ok. aku nak share satu lagi trick kepada kaki online pecebokk. yaitu extension Photo Zoom for facebook.

kegunaannya simple je. korang nak view picture sangat senang dan mudah la just letak curser mouse kat mana-mana picture pappp keluar besar gedabak.

keuntungannya ialah kalau korang nak rembat DP orang yang di hide kan pun boleh, sebab photo zoom ni akan menzoom ke size asal gambar tersebut. kahkahkah. sempoi kan. (tapi jangan la buat macam tu biadap tu bhahaha)



extension ni tuk pengguna google chrume je, hehe. tuk firefox aku tak explore pulak sebab lately ni firefox asyik problem je, so aku dah serasi dengan chrume. hahaha.

nak download just click link di bawah ni. ok. ariossss thank for reading.

Photo zoom for chrume click here.




No comments:

Post a Comment

Designed By