Breaking News

Tuesday, February 22, 2011

Home » » Pemenang 1st GA Oh! Umar

Pemenang 1st GA Oh! Umar

as-salam...mowning semua da bf lom ^^ ekekkee..salah paham jugak karang hehe.. fuhh sori la bz sangat sampai nak terlupa ngan GA umar ni,haa setelah diteliti dengan sopannya umar dah dapat la pemenangnya...sori sangat-sangat sebab lambat updated maklum la terlalu bz dengan keja..nak checkitdot senarai yg join click sini.

okeh umar akan listkan nama-nama pemenang kat bawah ni,
dan kepada pemenang sila contact umar dengan segera...
cara contact sila follow twitter umar...click sini tuk follow
kalau tak ada twitter sila la buat ekekeke..nanti bila dah follow
mentionkan kat umar keh...

pemenang:
  1. (16) kim heeruul
  2. (18) cinta nabella
  3. (10) qaseh johanna


Tahniah kepada pemenang...dan keputusan muktamat :)

11 comments:

  1. tahniah pemenang sume..dh follow

    ReplyDelete
  2. @. a r e n . biasa la jambu ma ekekekee... :P

    ReplyDelete
  3. umar..takde twitter..jgn la kamu berbuat sedemikian pada daku wahai umar..plsss......benda lain takleh ke..???

    ReplyDelete
  4. yeyeh~ fara mng lah! hwaa~ terharu ..
    ada twitter ..

    ReplyDelete
  5. hahaha ok ok add ym id: umarygcute

    ReplyDelete
  6. umar saye jarang online.. ym pon takleh kat opis ni.. hurmm bg umar pny emel la senang.. nnt saye bg ape yg umar nk..

    meme.johari@gmail.com

    ReplyDelete

Designed By