Breaking News

Friday, July 15, 2011

Home » , » How To stop Facebook Spam (Tutorial)

How To stop Facebook Spam (Tutorial)




Spam! spam! spam! fuhh mesti sakit hati dengan spam ni kan, gua pun naik semak+meluat dah, lagi-lagi dengan spam event yang ngarut-ngarut oihhh, spam kena tag dengan gambar-ganbar tah apa-apa -___-" ...(yela kebanyakkan spam tu suma gambar-gambar yang merapu)
Tapi tak apa.....gua ada jalan penyelasaiannya...Zzaaaassss....


1st>klik kat akaun



2nd>cari option ni



3rd>tekan menatang tu..sekarang ni,user lain xleh dah tag pape pun kat kita punya FB..

4th>Sign Up kat twitter dan add aku @dydyardiana

5th>


ps/- jgn marah gua beb..gua pun terkena gak mcm korang... peace

1 comment:

Designed By