Breaking News

Tuesday, June 10, 2014

Home » , , , , , , » P.O.R.T (People Of Remarkable Talent) KOLONI KARYAWAN AMANJAYA

P.O.R.T (People Of Remarkable Talent) KOLONI KARYAWAN AMANJAYA

ni khas tuk blog umar kihkih.
hey bloggers.

Rumah kecil yang terdampar di tengah bandaraya Ipoh perak ini di beri nama P.O.R.T (people of remarkable talent) ataupun boleh juga di panggil rumah seni PORT terletak di bandaraya Ipoh perak, tujuan #PORT ialah untuk mengetengahkan kebudayaan dan kesesenian, modern, lama dan tujuannya ialah menjadikan PORT sebagai salah satu platform untuk bakat seni baru dan lama terutama anak negeri perak, tak kiralah seni apa, termasuklah puisi jalanan dan bermacam-macam lagi, PORT sekali sebut bunyi macam pelabuhan kapal kan hehe. tempat ni sangat ohsem, kalau korang pernah dengar JOHO? haa joho diilhamkan dari PORT, so kalau korang tau JOHO maknanya korang akan faham macam mana PORT berfungsi hehe, so kalau korang yang ke perak tu tak ada port nak lepak boleh la kunjungi port haa banyak betul kuar ayat port kan haha port baik la katakan, hai puji lebih ni harap payment pun lebih la hehehe...

info menarik: rumah kampung boy ni akan dibina tidak lama lagi, memang berkonsepkan sebijik seperti dalam siri animasi kampung boy, menarik? berkunjunglah ke PORT untuk maklumat lebih lanjut..

sekitar sidang media bersama rakan-rakan media.
inilah wajah-wajah yang mengendalikan PORT, muka je ganas hati jambu kihkih...

2 comments:

  1. The affiliate data links can bbe opened through a software program that can open XML data.
    And, after half of a decade, surfers and users are still in craze about tthe site.

    Internet explorer remains the best browser to use with orbit downloader.


    Also visit my site; ytd downloader free download

    ReplyDelete

Designed By