Breaking News

Selasa, 8 Februari 2011

Home » » stickey: GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?

stickey: GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?


siapakah gadis ini buzzZ!! macam YM! la pulak hahaaa....
gadis ini adalah warga FB dan juga blogger, umar rembat picture
ni kat FB dia agagaaaga,tapi dia tak kisah..thnx Tia revenge
okeh la Umar ada berita best Umar nak buat GA, huiyooo....siapa nak join sila la....

cara-caranya.....semudah abcde je.
1st kena la jadi follower umar yg cute ini..
2nd: siapa yang join copy paste je term ni keh...
3rd: kena la buat entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?
okeh link kan pada umar keh,tarikh tutup 9hb feb.

pastu anda dikehendaki meng'edit picture anda se'unic yang mungkin contoh macam picture yang umar edit ni.. tak kisah la dengan cara apa korang nak edit janji unic dan cun, jangan picture yang bukan-bukan sudah, pastikan ianya original,tunjukkan picture sebelum dan sesudah, senangkan...

siapa yang join pula mestilah tag 4 orang rakan blogger lain make sure kasi mereka tau lagi ramai lagi meriah,undian pulak berdasarkan poll.. siapa yang layak ke peringkat akhir, umar akan lantik mereka yang arif (bukan arif kawan aiman tu yer) untuk tentukan siapa yang layak ke peringkat akhir....siapa yang dah join tinggalkan link entry anda dicomment box entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada? senang kan kan so gud luck...

cehhh cam gempak je bunyi hahaa...hadiah dia biasa je...

1st: topup rm30
2nd: topup rm 10
3rd: topup rm 10

p/s: sapae nak join sila la,sape xnak xyah banyak bunyik... peace no war.

51 ulasan:

  1. gambar sendiri ker?alllaaa gambar adik ek,anak ke...leh tak...kalo gambo sendiri...tembun...belum masuk dah kala da.....:(((

    BalasPadam
  2. kalau i nak join boleh tolong editkan gambar x?
    ;))

    BalasPadam
  3. cool..edit gambar sendiri jap =P

    BalasPadam
  4. hehehe....umar la tlg editkan gambo saya.

    BalasPadam
  5. http://thenine5hacker.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau_15.html
    hrap2 diterima dan mnang

    BalasPadam
  6. Dah sertai....
    http://asrirayrock.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  7. Mcm nak join jeee..nnt dah siap edit gambar den post kat cni yaa!!!

    BalasPadam
  8. nurul da join..jum tgk! =)

    http://nuruladhar.blogspot.com/2011/01/wahh.html

    BalasPadam
  9. dah wt dah
    http://nursuriati.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ^^^^

    BalasPadam
  11. salam. miza join,

    id follower: miza yusof
    link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  12. nak gak join.. hehe..
    da folo gak..

    kat sini..

    http://aibaks.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  13. knp hadiah ke-2 dan ke3 same ??

    BalasPadam
  14. http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html


    saya pon join gak ni..hehehe
    semoga saya berjaya..hehehe :D

    BalasPadam
  15. ~heeeee...wat2la menang =))

    http://raihan-lifeisawonder.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  16. saya dh join ni... ;D

    http://iniblogsuzi.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  17. :-bd oriteeee da join da suma ni ehehhe ni linknye....

    http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    tq.....

    BalasPadam
  18. huu , nak join , tapi nak mintak undi pulak , um , , lemah :(

    BalasPadam
  19. yeay!! contest lagi!! :cool:

    join jugak ye.. :D

    http://boodarkbaik.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  20. i'll join this ! nah :)

    http://sweetchololatte.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  21. owg tk dew fesbuk?? cmna nk LIKE? huhuhu...tk per laa.. =((

    BalasPadam
  22. awak ! wawa join contest ini . :)
    http://wawathegewdix.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  23. minie da join ! =)

    http://hilary3music.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  24. http://pyqabebe.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  25. kim join contest ini..
    hope kim leh menang..=)

    http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  26. nak join,, tapi ase malu. sbab sye x cute pon.. huhu

    BalasPadam
  27. hehehe...


    nk join bley???

    hhehehheheh...8->

    BalasPadam
  28. kau editkan gambar aku la k.. =) t aku join. kah kah kah =P

    BalasPadam
  29. umar cute vs toyol kiut..
    sah2 toyol yg menang.. hehe..
    malu la nak join..

    BalasPadam
  30. intan join..haha
    http://intan7-sempoi.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  31. fara jOin :)

    http://cintanabella.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  32. saya da join taw !! :X

    http://diary2much.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    BalasPadam
  33. umar :)
    saya join oke :)

    http://znurulizatie.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    hope u like it :x

    BalasPadam
  34. sape menang kontes ni umar?

    BalasPadam
  35. orgnya and postnya memang Cuteeeeeeeeee
    and dari situ ane link blog ini ke blogku:
    http://trik-tipss.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. Salam, nak join tapi tak tau cara. Ok Akak ucapkan selamat mencuba!

    BalasPadam
  37. nice pic...so cute

    http://inyonk-andun.blogspot.com/2011/02/download-ebook-makalah-rpp-dan-laporan.html

    BalasPadam
  38. Salam, umar.

    Semoga berjaya pada yang join ye. Dan tuan blog pun, semoga murah rezeki...hehehe

    BalasPadam
  39. nk join tp nak edit gambor tu mmg xreti la den huhu

    BalasPadam

Designed By