Breaking News

Tuesday, February 8, 2011

Home » » stickey: GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?

stickey: GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?


siapakah gadis ini buzzZ!! macam YM! la pulak hahaaa....
gadis ini adalah warga FB dan juga blogger, umar rembat picture
ni kat FB dia agagaaaga,tapi dia tak kisah..thnx Tia revenge
okeh la Umar ada berita best Umar nak buat GA, huiyooo....siapa nak join sila la....

cara-caranya.....semudah abcde je.
1st kena la jadi follower umar yg cute ini..
2nd: siapa yang join copy paste je term ni keh...
3rd: kena la buat entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?
okeh link kan pada umar keh,tarikh tutup 9hb feb.

pastu anda dikehendaki meng'edit picture anda se'unic yang mungkin contoh macam picture yang umar edit ni.. tak kisah la dengan cara apa korang nak edit janji unic dan cun, jangan picture yang bukan-bukan sudah, pastikan ianya original,tunjukkan picture sebelum dan sesudah, senangkan...

siapa yang join pula mestilah tag 4 orang rakan blogger lain make sure kasi mereka tau lagi ramai lagi meriah,undian pulak berdasarkan poll.. siapa yang layak ke peringkat akhir, umar akan lantik mereka yang arif (bukan arif kawan aiman tu yer) untuk tentukan siapa yang layak ke peringkat akhir....siapa yang dah join tinggalkan link entry anda dicomment box entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada? senang kan kan so gud luck...

cehhh cam gempak je bunyi hahaa...hadiah dia biasa je...

1st: topup rm30
2nd: topup rm 10
3rd: topup rm 10

p/s: sapae nak join sila la,sape xnak xyah banyak bunyik... peace no war.

51 comments:

  1. gambar sendiri ker?alllaaa gambar adik ek,anak ke...leh tak...kalo gambo sendiri...tembun...belum masuk dah kala da.....:(((

    ReplyDelete
  2. kalau i nak join boleh tolong editkan gambar x?
    ;))

    ReplyDelete
  3. hehehe....umar la tlg editkan gambo saya.

    ReplyDelete
  4. http://thenine5hacker.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau_15.html
    hrap2 diterima dan mnang

    ReplyDelete
  5. Dah sertai....
    http://asrirayrock.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  6. Mcm nak join jeee..nnt dah siap edit gambar den post kat cni yaa!!!

    ReplyDelete
  7. nurul da join..jum tgk! =)

    http://nuruladhar.blogspot.com/2011/01/wahh.html

    ReplyDelete
  8. dah wt dah
    http://nursuriati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ^^^^

    ReplyDelete
  10. salam. miza join,

    id follower: miza yusof
    link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  11. nak gak join.. hehe..
    da folo gak..

    kat sini..

    http://aibaks.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  12. http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html


    saya pon join gak ni..hehehe
    semoga saya berjaya..hehehe :D

    ReplyDelete
  13. ~heeeee...wat2la menang =))

    http://raihan-lifeisawonder.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  14. saya dh join ni... ;D

    http://iniblogsuzi.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  15. :-bd oriteeee da join da suma ni ehehhe ni linknye....

    http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    tq.....

    ReplyDelete
  16. huu , nak join , tapi nak mintak undi pulak , um , , lemah :(

    ReplyDelete
  17. yeay!! contest lagi!! :cool:

    join jugak ye.. :D

    http://boodarkbaik.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  18. i'll join this ! nah :)

    http://sweetchololatte.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  19. owg tk dew fesbuk?? cmna nk LIKE? huhuhu...tk per laa.. =((

    ReplyDelete
  20. awak ! wawa join contest ini . :)
    http://wawathegewdix.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  21. minie da join ! =)

    http://hilary3music.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  22. http://pyqabebe.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  23. kim join contest ini..
    hope kim leh menang..=)

    http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  24. nak join,, tapi ase malu. sbab sye x cute pon.. huhu

    ReplyDelete
  25. hehehe...


    nk join bley???

    hhehehheheh...8->

    ReplyDelete
  26. kau editkan gambar aku la k.. =) t aku join. kah kah kah =P

    ReplyDelete
  27. umar cute vs toyol kiut..
    sah2 toyol yg menang.. hehe..
    malu la nak join..

    ReplyDelete
  28. intan join..haha
    http://intan7-sempoi.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  29. fara jOin :)

    http://cintanabella.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  30. saya da join taw !! :X

    http://diary2much.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yang-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  31. umar :)
    saya join oke :)

    http://znurulizatie.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    hope u like it :x

    ReplyDelete
  32. orgnya and postnya memang Cuteeeeeeeeee
    and dari situ ane link blog ini ke blogku:
    http://trik-tipss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. Salam, nak join tapi tak tau cara. Ok Akak ucapkan selamat mencuba!

    ReplyDelete
  34. nice pic...so cute

    http://inyonk-andun.blogspot.com/2011/02/download-ebook-makalah-rpp-dan-laporan.html

    ReplyDelete
  35. Salam, umar.

    Semoga berjaya pada yang join ye. Dan tuan blog pun, semoga murah rezeki...hehehe

    ReplyDelete
  36. nk join tp nak edit gambor tu mmg xreti la den huhu

    ReplyDelete

Designed By