Breaking News

Monday, September 6, 2010

Home » » 1st Entry

1st Entry

salam semuanya, 1st entry ni aku tak tau sebenarnya, tak tau nak story or share pasal apa
maklum la da kehabisan idea, nak story pasal aku,aku bukanlah brad pitt ke justin bibier ke aku hanyalah aku yg biasa tujuan aku buat blog baru ni mulanya hanyalah kerana nuffnang je.. aku masuk ni dah ada 3 blog haa http://gilemovie.blogspot.com/ satu lagi 2 aku malas nak kasi tau hahaa...kalau ada sape-sape yang handal pasal nuffnang meh la share k...
lantak la sape nak kata duit nuffnang tu haram erkk ishh janji kita jujur dah la jangan la dok click sendiri tak manis tu hehehe... dan aku ingat nak selit-selit sikit tentang gossip semasa dan share bahan-bahan lawak dan tips,info-info ke hehee...maklum la aku kn umar :)

3 comments:

  1. yeah. saya kenal itu siapa :)) hihi

    ReplyDelete
  2. Bak kata seorang penulis..Tulislah apa yang kamu tahu.. (Ahadiat Akashah).. So, dari apa yg nak di sampaikan adalah jgn menulis sesuatu yg kamu tak mampu.

    ReplyDelete

Designed By