Breaking News

Isnin, 27 Disember 2010

Home » » award baik punyerr la...

award baik punyerr la...

Thnx sangat kat k-ril yang bersusah payah buat
award yang smart siap cloud lagi, ko tau je aku suka cloud ye
kril hehehe...nasib baik tak ada kaler pink k-ril kalau tak habis la
aku kena cop gay ag ahahahahaa.....melawookk je,
memang cun dan terbaik la,walau berbagai tohmahan yang
dilemparkan masih ada orang yang still support umar
love u guys thnx very a lot...ni rasanya 1st orang buat award
spesel tuk umar
hehe malu la pulak hehehe...
okeh nak pomot gak blog si
k-ril yang best tu,
korang kalau ada masalah komputer
ke ape ke g je blog
k-ril tanya dia kompem leh sete
ni ha link nyer
http://bual-komputer.blogspot.com/



http://2.bp.blogspot.com/_QKpotcZnUDY/TRZFse8hLqI/AAAAAAAAAyI/1R4QMDl4cIA/s1600/award+2011.png


okeh la dah k-ril kasi kat umar kompem da jadi milik umar kn kn
hehee...umar nak kasi jugak kat blog yang cam best yang salu umar g
hehee...nak tag terlalu ramai hehe nnti umar bagitau kat shoutbox korang yehh
nanti jangan lupa link kan balik kat k-ril k tu je syarat dia hehee...
kalau dah ambik haa sila bayar doposen yer >.<


P/s: Hentikan diskriminasi :) peace no war.....

67 ulasan:

  1. rara pun slalu support dydy! XD

    BalasPadam
  2. thnks umar.. sbb menerimenye... :D

    BalasPadam
  3. Tq Umaq...sokong Umar....pedulikan 'dia' yang sakit jiwa tu...

    BalasPadam
  4. dtg sini bace entry umar cute :)
    wah..award comel..

    BalasPadam
  5. eh eh aku dapat jugak ke awards ni
    hehehe

    BalasPadam
  6. waahh !!
    congrt yeee..
    memg blog umar y bezz n terbaek laaa
    :)

    BalasPadam
  7. salam, tq umar krn sudi bagi award kat Mazha 2010, sy nak buat award tak reti....cantik award tu.

    BalasPadam
  8. pew...smart gila award..teringin nk dpt jgk...huhu

    BalasPadam
  9. korang amek la... ltk kt blog.. award spaecial dari Sy (Bual komputer) untuk umar... dan umar akan bagi kt korang sume.. amek la..

    BalasPadam
  10. horayyy!! tq umar..
    caiyOk..caiyOk!! :)

    BalasPadam
  11. umar tq tag shida =)
    xsgka lah hihih ~

    pape pon congrate umar !!

    BalasPadam
  12. huhu. nah doposen..
    Thnx umar:D

    BalasPadam
  13. waaaa ^^ umar thnx!!!! hihihi nak bg award nie balik kt umar!!! blog umar pon best!!! :)

    BalasPadam
  14. tq2 umar...touching neh..heheh

    BalasPadam
  15. congrats!!!walaupon wawa x dpt..huhuhu

    BalasPadam
  16. time kasih ye umar...nk g tempek ni...

    BalasPadam
  17. thanx umar untuk award tuh!kitty appreciate sgt2.hehe

    BalasPadam
  18. wahhh..dpt lg award dr umar nih...hehehe..tnx umar..t elyn amk k..^_^

    BalasPadam
  19. yang telah amik award ni.. tolong linkkan ke blog http://bual-komputer.blogspot.com tau..

    BalasPadam
  20. hey thanks omar.

    sgt istiqamah umar dlm bw yea..tahniah2..!

    BalasPadam
  21. waaaa ^^ umar thnx!!!! hihihi nak bg award nie balik kt umar!!! blog umar pon best!!! :)

    BalasPadam
  22. tak dapat pun.hehe. ada lagi dak.hehe.

    BalasPadam
  23. thanks a lot..nk bg stgah sen leh??hehe

    BalasPadam
  24. Btw Umar, tenks yaa bg Amoi awards.

    :)

    BalasPadam
  25. Thanks Umar :)
    Kamu memang terbaekkkk lah !

    BalasPadam
  26. thanx..
    for always reaching my blog and for the award :)

    BalasPadam
  27. amek amek jugk doposen jgn lupe hahahaa
    thnx jugk kat u'ols :D ..
    jgn segan2 ye amek je,janji ade doposen :>

    BalasPadam
  28. wah..umar ni best la...bg award lg??

    BalasPadam
  29. oh inikah awardnye,comey2 :)
    terima kasih ye!

    BalasPadam
  30. wahh umar.. thanks.. tapi akak nih lemau sket.. tak reti la mcm mana nak menempelkan kat blog akak ek.. hehehe

    BalasPadam
  31. thanks umar....muah!!! hahahaha

    BalasPadam
  32. Aduiiii, tq umar sebab slalu bagi zura award, ekekeke, nanti petang zura siapkan entrynya erk, n link back ke kril. :)

    BalasPadam
  33. uamr na dh amik award..t cm ner nk link kan lik kat k-ril?

    BalasPadam
  34. yeye...umar bagi amani award...toche2...mekasih yer umar

    BalasPadam
  35. Mantap, Selamat atas Awardnya Sobat...!!!
    Happy Blogging OK..!!

    BalasPadam
  36. tima kasih umar. sy amek ya..;D

    BalasPadam
  37. Thanks awardnya, kena bayar doposen juga ke? hehehe

    BalasPadam
  38. TRIMAS BROO!!

    Err...apa?? Kene bayar!?

    BalasPadam
  39. Wah3... tahniah Umar si blogger berjaya.. ;)

    BalasPadam
  40. thanks..cantik award ni wlupun simple je

    BalasPadam
  41. amek award ny.. huhu.. thx yerk...

    BalasPadam
  42. wahai umar....minta maap balas lambat tao... bz sangat..kat sini pun linemcm siput nak bukak blog..pe pe hal..terima kasih atas award ni... go go umar.......

    BalasPadam

Designed By