Breaking News

Tuesday, November 16, 2010

Home » » award diberi sebagai penghargaan...

award diberi sebagai penghargaan...

salam semuanya...umar happy sangat-sangat hehee..
nak tau kenapa..aaaa anda fikirlah sendiri hehee...
entry kali ni umar nak share award yang umar dapat
dari MisApple n +dieabella+ dan umar nak share kat semua kawan-kawan
yang selama ni support umar hehe...
umar memang ikhlas nak bagi kat korang
sebab umar tau korang semua blogger yang sporting
dan blog korang masing-masing ada ke'unikannya
jadi terimalah award ni yer laps u all so strong la...






16 comments:

  1. congrate dpt award byk2..
    tengs gak sudi share award kt fatin.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih wahai Encik Umar yg b'wibawa & Selamat Maju Jaya & Salam Aidil Adha:)

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh cantiknya awardnya ni, hihihihi :D

    ReplyDelete
  4. congrats dpt award..
    happy blogging \0/

    ReplyDelete
  5. umar!terima kaseh yer..banyaknye....
    selamat hari raya aidiladha

    ReplyDelete
  6. congrat yea umar :)
    papepun terima kasih bagi award nie :D

    ReplyDelete
  7. haha congrat and thanks for giving me this award xD

    ReplyDelete
  8. tepuk tangan untuk umar!thnx for sharing jugak1

    ReplyDelete
  9. congratz umar ^^
    tq sudi share award ni...

    ReplyDelete
  10. umar.. thanks share award ni.. lmbt ckit nk ambik..bz.. ngee..thanks ya.. ^^

    ReplyDelete

Designed By