Breaking News

Sabtu, 1 Januari 2011

Home » » Award Azam Baru dari Umar..

Award Azam Baru dari Umar..

yehhh! New Year! ramai yang happy menyambutnya...
wassup dude :3 ..tengah buhsan dok umah sorang-sorang
umar pon bantai ler wat award yang agak buruk ni hehee...
maklum la bukan pakar pown bab-bab editing ni main bedal je
hehee...walaupun buruk tapi umar ikhlas nak kasi kat follower
umar yang cantik/hensem/cute miut cam umar ni kan ahahaa....

dengan rasa best dan malunya umar persembahkan award ni kat
follower-follower umar sila la amek award yang agak buruk ni..


taadaaaaa!! hehe

kalau dah amek kalau rasa nak publish tu
kena la
jawap 1 soalan hehe...
1 je so jangan nak merungut yer
agagagaaa....



apakah azam lama anda yang anda masih ingat??


so kalau nak share tag 5 orang sahabat blogger lain k...
kalau yg bukan follower umar nak amek,amek la k..
pastu follow la umar yer hehee...

50 ulasan:

  1. umar..kite amekk eh ^^ ;)

    BalasPadam
  2. saya amik ye..;)
    huhu..

    BalasPadam
  3. happy new year..!!

    BalasPadam
  4. sila la amek jgn segan2 yer :D

    BalasPadam
  5. yea...umar bagi award...tima kasih...

    BalasPadam
  6. e'eh.. ada award lg la..

    hepi new year umar..
    semoga tahun ini lebih bermakna.. ^_^

    BalasPadam
  7. wah..tahniah..selamat tahun baru..
    meh join GA daro tok esah.. kalau sempat buat la yep..sori lmbat gitau..

    http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/giveaway-akhir-tahun-2010.html

    BalasPadam
  8. Salam Umar...baru pas besesak ngan event Proton arr...mlm ni stat nak B/W...thanks sbb rajin singgah blog yas.

    BalasPadam
  9. salam, tq umar krn sudi buatkan kami follower anda award yg spesial ini...

    http://mazha-2010.blogspot.com/2011/01/award-tahun-baru-daripada-bila-umar.html

    BalasPadam
  10. salam omar.cik ain dtg pagi2 ni nk ambik awrd tuh.selamat tahun baru yerr.time ksih bg award yg cntik nih.

    BalasPadam
  11. Tok tok tok...saya dtg nak amik award.huhu..mekacih ye umar..tak sangka awal tahun dah dapat anugerah.hehe..=)

    BalasPadam
  12. Tak leh amik lagi nak ingatkan semula azam lama...lupalah,maklumlah dah berumur!

    BalasPadam
  13. ok umar GK ambik ye..thanks sudi bagi...

    BalasPadam
  14. GK dah ambik nie dah publish umar tengok la kat http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar-yang-cute.html

    BalasPadam
  15. salam.. dah amik.. dah wt entry.. dah tag... dah jwb soklan.. sume dah,.. tak caye tgok sini... jum2...
    http://proudtobeieda.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar.html

    BalasPadam
  16. okeyyyyy..amani amek award dari umar yg cute sgt nie,..huhuh...mekasih ye umar..

    BalasPadam
  17. comel2...nnt nk amek hehe tenkiuuu

    BalasPadam
  18. wow~dpt award lg.thanx..hahaaha~

    BalasPadam
  19. tima kasih....datang ambik terus ni...heahaha

    BalasPadam
  20. happy new year umar! thanks for the award.. ni syg ko ni..haha..*ttbe

    BalasPadam
  21. thanks Umar :) Kite dah amek !

    BalasPadam
  22. kema nak amek gak.... ;;)

    BalasPadam
  23. saya telah memfollow anda! =) selamat tahun baru =)

    BalasPadam
  24. fie da amek.. thanks umar.. :)

    BalasPadam
  25. okey2..amik sudah bro umar..time kasih byk...^^

    BalasPadam
  26. thanx dear ! sorry for late reply sbb sibuk !

    BalasPadam
  27. encik bl0gger!!sya nak amik..dh fll0ww..

    BalasPadam
  28. mai refer sini mai!~ :D http://eikieyn.blogspot.com/p/awards.html

    BalasPadam
  29. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  30. bro nk amek la..sb kite follower jugak..he2...

    BalasPadam
  31. tak amek... tp org bagi...

    http://dwaty85.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar-by-mappiau.html

    BalasPadam
  32. sy d tag..da ambik award nie....thanks

    BalasPadam
  33. hehe..azam lme eh??xingt sgt la..aseny nk xcel dlm stdy..hehe;;)

    BalasPadam
  34. antar la award nih kat sy ye..www.intomydreamworld.blogspot.com :D

    BalasPadam
  35. salam..saya d tag,jdi sya amik award ne...:)

    http://miemmiey91.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar-by-mayra.html

    terima kasih

    BalasPadam

Designed By