Breaking News

Sabtu, 1 Januari 2011

Home » » Persoalan kopi pasta......

Persoalan kopi pasta......


kata orang kalau mulut tempayan boleh ditutup tapi..
kalau mulut orang lempang je aahahaa....
ingatkan luar alam maya je ada
kes dengki mendengki ni...
memburuk-burukkan orang
rupa dalam alam maya ni lagi teruk...
nak tanyalah pada pendapat korang yer
terutama yang dah lama berblogging ni
adakah dengan hanya copy paste bahan-bahan
lawak ni blog boleh jadi maju dan
dapat ramai visitor...??????????????
erm aku cuba ulang lagi la yer sebab banyak kali
aku ulang soalan ni....ahahaha
'adakah dengan copy paste
bahan-bahan lawak ni
blog akan
terus jadi maju dapat ramai trafik
..."
just share bahan lawak je leh jadi isu isk isk...
bukan kami dok rembat
personal entry ke
just bahan lawak untuk hiburan...
dan kami tak pernah pulak mengaku yang
bahan-bahan lawak ni kami yang
buat or reka...sebab benda bahan lawak ni
bersepah,tak percaya search je kat google pergi je
mana-mana forum bersepah orang share...
so hapuskanlah sifat hasad dengki tu yer...
nak cari publisiti bukan dengan cara
menjatuhkan orang.

--------------------------------------------------------------------------------------------

macam biasa ahmad nabil rajalawak cakap
lu pikir la sendiri assamekomm.....
------->

22 ulasan:

  1. hahaha...asal umar?x abis lagi ke hal dengan si dia??Tiba2 jea...:)

    BalasPadam
  2. haha, btol2..tp biasa la tu manusia, len kali bile da copy paste dorg punya "lawak2 yg amat" tu, share la dia punya link sekali. Itu yg dia nk sebenornye. HAHA! Da2 umar xpayah layan. ramai sokong ko~! ;;)

    BalasPadam
  3. @Farah Hanim

    hehee...ju on da ade gang skg..
    ju-on versi no 2 agaggaa....yg hangat2 g2...

    BalasPadam
  4. @r-5

    btul tu,tp mslh ak selalu jmp koleksi lawak2 ni kt forum2,
    bkn kt blogger so nk taw sape owner mmg susah la,ak da wat disclaimer kalo ade ke entry korg ke kasitaw le ak leh remove no hal la,tp ak hy share lawak2 dan info2 je,

    BalasPadam
  5. ye la btul tu...bahan citer lawak ni bersepah kt google...nk letak nama mcm mana dh kita pun x tau tu sape punya....dh brpa ramai org yg share kan...dh masuk tahun 2011 ni harap Ju On x timbul lagi hehehe

    BalasPadam
  6. selamat tahun baru~ selamat berBlogging~!! SUCCESS~!! :D

    BalasPadam
  7. uuuuu~ xdpt nak tinggal jejak kat shoutbox awak la.. kenapa ek? :O

    BalasPadam
  8. wakaka..hangat2 tu ju-on no 2 yek..pelik la manusi skrg..bila da orang tegur guna bahasa kesat melenting plak..tp bila ada orang tegur guna bahasa berhemah, yg logik dek akal taknak terima plak..malah diperli2..haish, susah2..

    lagipon hentikan plagiat, kalo nak amik pon olah la guna bahasa sendiri..bukan suruh hentikan blogging pon. susah sgt ke? adehh..contohnya ko tgk slot "blogger cafe" kat blog Touya Karuma..lawak dia sume kita dah tau, tp dia olah guna bahasa sendiri..camtu baru la bukan plagiat, bukan copy paste..

    utk reference ko tgk sini - http://touyakaruma.com/blog/category/blogger-cafe/

    tapi sebelum tu meh aku ingatkan:
    BUKAN BAHAN LAWAK YG JADI ISU, TAPI PLAGIAT TU YG MElANGGAR MORAL DAN ETIKA BAGI SEORANG BLOGGER. itulah isu sebenar..

    teguran membina..hope jgn bongkak dan xnak terima yek..=)

    eh, lagi satu. ko pon dah pandai guna short2 url ni..jgn SPAM dah la yek. ngehhh..

    nak cari publisiti bukan cara jatuhkan orang.dan nak cari trafik bukan dgn cara bw palsu dan copy paste..ye dak..btw, trafik blog aku bleh tahan..so, aku tak perlu publisiti2 murahan cam ju-on tu..orait?=)

    papepon slamat tahun baru bro..smoga tahun ni aktiviti plagiat semakin berkurang ye..=)

    BalasPadam
  9. @Jejaka Terhangat

    mcm keling da ko ni...
    bahan lawak bkn isu plk..
    hbis tu amenda yg ak copy paste 2 kalau bkn bahan lawak...
    ko ingat aku plagiat persoanal entry
    ke,berhemah la sgt,ko ni jage tepikain org ngalahkn minah cyber
    ape pon tq la yer rajin komen kt entry aku,ko nk kata apa lantak la ko..blog aku bukan blog bapak ko...
    sah gile glamer cm ju-on ko ni..

    BalasPadam
  10. @lavender harum wangi

    erkk yee ke..xkn url awk kne banned kowt...

    BalasPadam
  11. jangan menghalalkan apa yang haram ye budak gay cullen kimak!

    BalasPadam
  12. wahh..bila tegur dicop jaga tepi kain orang plak yek..nampaknya memang taknak terima teguran pnya orang la ni yek..?

    BalasPadam
  13. =)) =)) =)) =)) =))
    2 ju-on bergabung tenaga :))
    habis la aku :D

    BalasPadam
  14. sabar je la umar ^^
    smile :)

    BalasPadam
  15. umar..rileks2.
    jgn layan sgt benda2 remeh camtuh.
    buat ko lagik susah jekla.
    ramai jek yg x kesah kan..
    chill~

    BalasPadam
  16. cool umar cool,
    anyway, salam tahun baru untuk umar :)

    BalasPadam
  17. @OrenLimau

    aku cool je..
    dorg ni dah jd reader tetap aku sebenarnyer da
    hari2 dtg blog aku komen2 entry agagagaaga...da habitat dorg gak nyer layan kn aje :D

    BalasPadam
  18. risau nak berak kalau tandas macam dalam pic atas tu.

    BalasPadam
  19. mcm-mcm sekarang..toilet yg penuh dgn kreativiti.leh ilang selera nak buang air besar or kecil..huhu.

    BalasPadam

Designed By