Breaking News

Monday, March 17, 2014

Home » , , , , , » Salebration Explorace 2014 Sunway Pyramid Memang #HAVOC

Salebration Explorace 2014 Sunway Pyramid Memang #HAVOC

Turut hadir YB Dato' Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz


Bersempena dengan Tahun melawat malaysia ni Pihak tourism malaysia mengadakan pelbagai Activity bagi mempromosikan malaysia selain dari pihak media, blogger juga turut dipanggil bagi mempromosikan tahun melawat malaysia kali ini haa nampak blogger pun best apa.....

dan Akhirnya merasa jugaklah gua join Salebration Explorace 2014 yg di adakan di sunway pyramid, kehkeh. memang havoc, walaupun tak ada rezeki nak menang, tapi gua enjoy... Salebration Explorace 2014 dianjurkan pihak tourism malaysia sempena mempromosikan 1Malaysia Grand prix sale. eh betul ke, kehkeh.. gua tak dapat info lengkap..
yg gua tau makan free tuk blogger dan media itu memang haruslah... kann...

Pendaftaran bermula seawal 8.30pagi, selepas tu bekfes dan acara Explorace bermula pada pukul 10 gitu, habis satu Sunway pyramid berpusing hehe... setiap Kumpulan ada 5 anggota, dan kumpulan aku ada 4 gadis-gadis jelita, (muntah).. tapi aku nak luah kat sini clue dia memang hampeh, grrrr...

selain dari tu pada keesokan harinya (ahad) diadakan konsert ekslusif giler kerana turut dihadiri artis terkenal syasya solero awwwww dan ramai artis legend yg terlibat seperti Aris ariawatan, man kidal, Mojo, dan ramai lagi... sape yg tak pergi memang rugi, gua pun tak pergi kehkeh, ada hal yg tak dapat dielakkan...

orang cakap sambil menyelam minum air, haa sambil tu Gathering sekali dengan geng-geng blogger dari KBBA Lembah kelang, walaupun tak semua yg hadir, jumpa la jugak,
BIG thaks to berader Potia yg mengajak kami semua...



rakan media dan blogger.
Ni la para pemenang Explorace alaa dorang men cengelat ni, *nyampah* agagagaa.. tahniah Guys..

Uteh Dari famili blogger tercinta :D and myteam.




 si comel izzara qistina <3
si gojes Alisya. <3
Picture yg last ni team explorace yg paling rare dan paling ramai ahli, merangkap geng KBBA Lembah klang :D ada potia, Umi zara, mummy sue and Husban, Dikbee and mummy alisya.. :D

2 comments:

  1. krik krik krik
    ummi zarra mai singgah ni..
    waaaaaaa dh update cptnye..
    keh keh keh..
    gambar last tu paling best kannn... :)

    ReplyDelete
  2. hahaha. bnde simple je pn haha..

    ReplyDelete

Designed By