Breaking News

Saturday, January 1, 2011

Home » » Award Azam Baru dari Umar..

Award Azam Baru dari Umar..

yehhh! New Year! ramai yang happy menyambutnya...
wassup dude :3 ..tengah buhsan dok umah sorang-sorang
umar pon bantai ler wat award yang agak buruk ni hehee...
maklum la bukan pakar pown bab-bab editing ni main bedal je
hehee...walaupun buruk tapi umar ikhlas nak kasi kat follower
umar yang cantik/hensem/cute miut cam umar ni kan ahahaa....

dengan rasa best dan malunya umar persembahkan award ni kat
follower-follower umar sila la amek award yang agak buruk ni..


taadaaaaa!! hehe

kalau dah amek kalau rasa nak publish tu
kena la
jawap 1 soalan hehe...
1 je so jangan nak merungut yer
agagagaaa....



apakah azam lama anda yang anda masih ingat??


so kalau nak share tag 5 orang sahabat blogger lain k...
kalau yg bukan follower umar nak amek,amek la k..
pastu follow la umar yer hehee...

50 comments:

  1. yea...umar bagi award...tima kasih...

    ReplyDelete
  2. e'eh.. ada award lg la..

    hepi new year umar..
    semoga tahun ini lebih bermakna.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wah..tahniah..selamat tahun baru..
    meh join GA daro tok esah.. kalau sempat buat la yep..sori lmbat gitau..

    http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/giveaway-akhir-tahun-2010.html

    ReplyDelete
  4. Salam Umar...baru pas besesak ngan event Proton arr...mlm ni stat nak B/W...thanks sbb rajin singgah blog yas.

    ReplyDelete
  5. salam, tq umar krn sudi buatkan kami follower anda award yg spesial ini...

    http://mazha-2010.blogspot.com/2011/01/award-tahun-baru-daripada-bila-umar.html

    ReplyDelete
  6. salam omar.cik ain dtg pagi2 ni nk ambik awrd tuh.selamat tahun baru yerr.time ksih bg award yg cntik nih.

    ReplyDelete
  7. Tok tok tok...saya dtg nak amik award.huhu..mekacih ye umar..tak sangka awal tahun dah dapat anugerah.hehe..=)

    ReplyDelete
  8. Tak leh amik lagi nak ingatkan semula azam lama...lupalah,maklumlah dah berumur!

    ReplyDelete
  9. ok umar GK ambik ye..thanks sudi bagi...

    ReplyDelete
  10. GK dah ambik nie dah publish umar tengok la kat http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar-yang-cute.html

    ReplyDelete
  11. salam.. dah amik.. dah wt entry.. dah tag... dah jwb soklan.. sume dah,.. tak caye tgok sini... jum2...
    http://proudtobeieda.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar.html

    ReplyDelete
  12. okeyyyyy..amani amek award dari umar yg cute sgt nie,..huhuh...mekasih ye umar..

    ReplyDelete
  13. wow~dpt award lg.thanx..hahaaha~

    ReplyDelete
  14. tima kasih....datang ambik terus ni...heahaha

    ReplyDelete
  15. happy new year umar! thanks for the award.. ni syg ko ni..haha..*ttbe

    ReplyDelete
  16. saya telah memfollow anda! =) selamat tahun baru =)

    ReplyDelete
  17. okey2..amik sudah bro umar..time kasih byk...^^

    ReplyDelete
  18. thanx dear ! sorry for late reply sbb sibuk !

    ReplyDelete
  19. encik bl0gger!!sya nak amik..dh fll0ww..

    ReplyDelete
  20. mai refer sini mai!~ :D http://eikieyn.blogspot.com/p/awards.html

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. bro nk amek la..sb kite follower jugak..he2...

    ReplyDelete
  23. tak amek... tp org bagi...

    http://dwaty85.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar-by-mappiau.html

    ReplyDelete
  24. sy d tag..da ambik award nie....thanks

    ReplyDelete
  25. hehe..azam lme eh??xingt sgt la..aseny nk xcel dlm stdy..hehe;;)

    ReplyDelete
  26. antar la award nih kat sy ye..www.intomydreamworld.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  27. salam..saya d tag,jdi sya amik award ne...:)

    http://miemmiey91.blogspot.com/2011/01/award-azam-baru-dari-umar-by-mayra.html

    terima kasih

    ReplyDelete

Designed By