Breaking News

Monday, December 27, 2010

Home » » award baik punyerr la...

award baik punyerr la...

Thnx sangat kat k-ril yang bersusah payah buat
award yang smart siap cloud lagi, ko tau je aku suka cloud ye
kril hehehe...nasib baik tak ada kaler pink k-ril kalau tak habis la
aku kena cop gay ag ahahahahaa.....melawookk je,
memang cun dan terbaik la,walau berbagai tohmahan yang
dilemparkan masih ada orang yang still support umar
love u guys thnx very a lot...ni rasanya 1st orang buat award
spesel tuk umar
hehe malu la pulak hehehe...
okeh nak pomot gak blog si
k-ril yang best tu,
korang kalau ada masalah komputer
ke ape ke g je blog
k-ril tanya dia kompem leh sete
ni ha link nyer
http://bual-komputer.blogspot.com/



http://2.bp.blogspot.com/_QKpotcZnUDY/TRZFse8hLqI/AAAAAAAAAyI/1R4QMDl4cIA/s1600/award+2011.png


okeh la dah k-ril kasi kat umar kompem da jadi milik umar kn kn
hehee...umar nak kasi jugak kat blog yang cam best yang salu umar g
hehee...nak tag terlalu ramai hehe nnti umar bagitau kat shoutbox korang yehh
nanti jangan lupa link kan balik kat k-ril k tu je syarat dia hehee...
kalau dah ambik haa sila bayar doposen yer >.<


P/s: Hentikan diskriminasi :) peace no war.....

67 comments:

  1. thnks umar.. sbb menerimenye... :D

    ReplyDelete
  2. Tq Umaq...sokong Umar....pedulikan 'dia' yang sakit jiwa tu...

    ReplyDelete
  3. dtg sini bace entry umar cute :)
    wah..award comel..

    ReplyDelete
  4. eh eh aku dapat jugak ke awards ni
    hehehe

    ReplyDelete
  5. waahh !!
    congrt yeee..
    memg blog umar y bezz n terbaek laaa
    :)

    ReplyDelete
  6. salam, tq umar krn sudi bagi award kat Mazha 2010, sy nak buat award tak reti....cantik award tu.

    ReplyDelete
  7. pew...smart gila award..teringin nk dpt jgk...huhu

    ReplyDelete
  8. korang amek la... ltk kt blog.. award spaecial dari Sy (Bual komputer) untuk umar... dan umar akan bagi kt korang sume.. amek la..

    ReplyDelete
  9. horayyy!! tq umar..
    caiyOk..caiyOk!! :)

    ReplyDelete
  10. umar tq tag shida =)
    xsgka lah hihih ~

    pape pon congrate umar !!

    ReplyDelete
  11. waaaa ^^ umar thnx!!!! hihihi nak bg award nie balik kt umar!!! blog umar pon best!!! :)

    ReplyDelete
  12. congrats!!!walaupon wawa x dpt..huhuhu

    ReplyDelete
  13. time kasih ye umar...nk g tempek ni...

    ReplyDelete
  14. thanx umar untuk award tuh!kitty appreciate sgt2.hehe

    ReplyDelete
  15. wahhh..dpt lg award dr umar nih...hehehe..tnx umar..t elyn amk k..^_^

    ReplyDelete
  16. yang telah amik award ni.. tolong linkkan ke blog http://bual-komputer.blogspot.com tau..

    ReplyDelete
  17. hey thanks omar.

    sgt istiqamah umar dlm bw yea..tahniah2..!

    ReplyDelete
  18. waaaa ^^ umar thnx!!!! hihihi nak bg award nie balik kt umar!!! blog umar pon best!!! :)

    ReplyDelete
  19. thanks a lot..nk bg stgah sen leh??hehe

    ReplyDelete
  20. Thanks Umar :)
    Kamu memang terbaekkkk lah !

    ReplyDelete
  21. thanx..
    for always reaching my blog and for the award :)

    ReplyDelete
  22. amek amek jugk doposen jgn lupe hahahaa
    thnx jugk kat u'ols :D ..
    jgn segan2 ye amek je,janji ade doposen :>

    ReplyDelete
  23. wah..umar ni best la...bg award lg??

    ReplyDelete
  24. oh inikah awardnye,comey2 :)
    terima kasih ye!

    ReplyDelete
  25. wahh umar.. thanks.. tapi akak nih lemau sket.. tak reti la mcm mana nak menempelkan kat blog akak ek.. hehehe

    ReplyDelete
  26. Aduiiii, tq umar sebab slalu bagi zura award, ekekeke, nanti petang zura siapkan entrynya erk, n link back ke kril. :)

    ReplyDelete
  27. uamr na dh amik award..t cm ner nk link kan lik kat k-ril?

    ReplyDelete
  28. yeye...umar bagi amani award...toche2...mekasih yer umar

    ReplyDelete
  29. Mantap, Selamat atas Awardnya Sobat...!!!
    Happy Blogging OK..!!

    ReplyDelete
  30. Thanks awardnya, kena bayar doposen juga ke? hehehe

    ReplyDelete
  31. TRIMAS BROO!!

    Err...apa?? Kene bayar!?

    ReplyDelete
  32. Wah3... tahniah Umar si blogger berjaya.. ;)

    ReplyDelete
  33. thanks..cantik award ni wlupun simple je

    ReplyDelete
  34. amek award ny.. huhu.. thx yerk...

    ReplyDelete
  35. wahai umar....minta maap balas lambat tao... bz sangat..kat sini pun linemcm siput nak bukak blog..pe pe hal..terima kasih atas award ni... go go umar.......

    ReplyDelete

Designed By